perjantai 26. helmikuuta 2010

Vanhoja esineitäKuten tuli jo aiemmin esille, tarkoitus on, että vanha talo saa mahdollisimman paljon vanhan leimaa vielä remontinkin jälkeen ja osa sen sisustuksesta tulee olemaan samaa linjaa. Molemmat haluaisimme kerätä sinne mahdollisimman paljon vanhoja esineitä sekä koristeeksi, että myös joka päiväiseen käyttöön.Jää nähtäväksi, miten paljon sellaisia vielä löydämme, mutta ajan kanssa varmasti saadaan ihan mukava pikku kokoelma aikaiseksi.
Tällaisia kuvien kaltaisia esineitä olisi mukava pikkumökistämmekin löytää. Myös astioita, vanhoja koriste-esineitä, valokuvakehyksiä, säilytysastioita ym. ym. olisi kiva hankkia.Nämä kuvissa olevat vanhat esineet olen kuvannut erään vanhemman sukulaiseni aarrekätköistä.


On hienoa, että hän on säilyttänyt näin paljon vanhaa nostalgista tavaraa, vaikkakin niiden säilytyspaikkana on talvella kylmillään oleva varaston vintti. Surettaa, että pakkanen ja kosteus tekevät niille varmasti hallaa.Tahtoisin pelastaa ne kaikki jonnekin parempaan talteen, mutta luulenpa, että tämä henkilö ei niistä tahdo luopua.Hyvin rajoitetusti pikku mökissämme on tilaa suurille sisätiloihin tarkoitettaville esineille, mutta ehkä parvi olisi sen verran tilava, että nukkumatilan ja säilytyskomeroiden lisäksi, jonnekin saisi pienen nurkkauksen joillekin esineille. Samoin katon rajassa kulkeviin kaapistoihin ja hyllyille voisi asetella jotain pientä, vanhaa koriste-esinettä ja vaikka astioita.Kun myöhemmin tontille tulee myös jonkinnäköistä varastotilaa enemmän, on aika miettiä suurempienkin esineiden sijoittelua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!