tiistai 4. toukokuuta 2010

Urakka jatkuu


Lauantai 01.05.2010


Vappuaamuna olimme taas virkeänä valmiit uuteen työpäivään, nukuttuamme vierailun jälkeen ensimmäisen, vaikkakin suhteellisen lyhyen yön mökin pihassa olevassa asuntovaunussa.



Olin edellispäivänä haravoinut vähän pihan edustaa siistimmäksi lehdistä ja pitkästä heinästä, sekä kaikenmaailman risuista ja roskasta. Tänään olisi löydettävä sille jokin monttu, jonne ne voisi viedä maatumaan. Pihassa on vielä kova työ, mutta sen ehtii hoitaa myöhemmin. Nyt on tärkeämpää saada itse remontti hyvälle alulle. Hain kuitenkin raupn eteen havuja, että sisälle ei kengissä kulkeutuisi savista maata ja lehtiä, sillä jatkuva pomppiminen edes takaisin toi väkisinkin roskaa juuri siivottuihin tiloihin.



Pihassa odotti jo osa savupiippua varten tuoduista tiilistä.



Sisällä vanha Husqvarnan jalka seisoskeli päällistään odotellen. En tiedä minne se on kadonnut - ehkä joku on "tarvinnut" sitä?!



Tänään vietimme päivän "hieman" löysemmin, mutta kyllä sitä puuhaa vaan riitti ihan kiitettävästi kuitenkin. Istutimme aamupäivällä jo muutaman kuusentaimenkin kuusiaitaamme varten. Jokapuolella tonttia kasvaa pieniä, hyvällä alulla olevia kuusia ja olemme siirtäneet niitä yhteen paikkaan. Muutama on jo paikoillaan ja ystäväni jatkaa tällä viikolla niiden siirtämistä. Saamme leikattavan aidan siitä pikkuhiljaa ja se toimii myös sekä näkösuojana naapurin ja meidän mökin välillä, että myös myöhemmin sen vierelle tulevan grillikatoksen reunuksena.


Iltapäivällä lähdimme sitten pienelle vierailukierrokselle, joten ihan koko päivää ei tänään ahkeroitu. Kyllä joka lihasta jo särkikin niin, että välillä ei meinannut enää jaksaa liikahtaakaan ja paikalleen olisi nukahtanut viidessä minuutissa. Kolme kyläpaikkaa vei sen verran aikaa, että olimme ystäni kotona taas vasta yli puolen yön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!